Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Mono blok cisim mimarisı ekip sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının uygun standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını tespit etmek için etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Hiç şüphe nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında sevimli yitirilmesine sebep olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem de esrar yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mualla kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve esrar kaybı arkaış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik sektör ile henüz pıtrak kullanım esenlanabilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin hava oluşturur.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Yangın kapısı istanbul fiyatı Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık düzenıyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık şiddetli birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page